top of page

MANRESA, 30 DE MAIG DE 1941

CASAT, PARE DE 4 FILLS

ARQUITECTE TÈCNIC, DISSENYADOR I ARTISTA

Escultures urbanes

Les obres que Jaume Soldevila presenta en aquesta web, respiren geometries apreses de l'arquitectura i la majoria són   monuments o escultures urbanes.
Totes les obres estan confeccionades amb materials nobles com ara pedra, marbre, formigó, acer corten o acer inoxidable, materials que permeten augmentar la seva monumentalitat, caràcter indispensable pels espais enjardinats o places de les nostres ciutats, tal com succeeix en les darreres intervencions del conjunt monumental de la plaça Bages o la dels jardins Abat Oliba, ambdues a Manresa.

Medalles commemoratives, trofeus i murals

L'arquitectura, la simbologia, els positius i els negatius, els vuits i els plens, són constants en els dissenys de les obres de Jaume Soldevila, constants que es poden observar en les medalles i murals, i que es va poder comprovar en la seva darrera exposició POSITIUS i NEGATIUS.
No cal dir que per tota això, és un fervent admirador de les obres de Josep Ma. Subirachs.

Cartells, logos

En el camp del disseny de cartells i logotips, Jaume Soldevila ha prioritzat la imatge i el color perquè impactin i es pugui descobrir de forma ràpida el motiu que cal comunicar en les seves composicions.

bottom of page